Το βλέμμα απλώνεται από το πράσινο στο τυρκουάζ και από εκεί στο γαλανό και στο βαθύ μπλε του

Αιγαίου. Ελιές, θυμάρια, λυγαριές, σκίνα και άμμος, βότσαλα, νησάκια, ξέρες και παρθένες παραλίες.

Με σεβασμό σ΄αυτό το φυσικό παράδεισο φροντίσαμε οι βίλες  SkiNAmmos  να είναι  eco βίλες!

  • Κτήμα

Το κτήμα που περιβάλλει τις βίλες είναι πιστοποιημένο για το βιολογικό τρόπο καλλιέργειας από το φορέα πιστοποιήσεων TUV AUSTRIA HELLAS. Πάνω από 20 διαφορετικά είδη βοτάνων θα βρείτε στα παρτέρια που περιβάλλουν τις βίλες. Όλα προέρχονται από πιστοποιημένο βιολογικό φυτώριο και καλλιεργούνται βιολογικά. Στο λαχανόκηπο καλλιεργούνται βιολογικά  ντόπιες ποικιλίες λαχανικών και φρούτων. Ελιές και  οπωροφόρα δέντρα ολοκληρώνουν τις καλλιέργειες. Τα κομπόστ του κτήματος  ανακυκλώνουν και μας εφοδιάζουν τα απαραίτητα υλικά  για τις καλλιέργειες.

  • Κατασκευή

Η κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική συνδυάστηκε με την ασφάλεια. Στην κατασκευή του συγκροτήματος τοποθετήθηκε το σύστημα αντισεισμικού οπλισμού ΘΩΡΑΞ που είναι η πλέον σύγχρονη και τεχνολογικά ανεπτυγμένη λύση σε ότι αφορά τους συνδετήρες στις κατασκευές από οπλισμένο σκυρόδεμα. Αυτό  έχει επιβεβαιωθεί και πειραματικά στα Εργαστήρια Οπλισμένου Σκυροδέματος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ) και του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου της Θράκης (ΔΠΘ).

  • Μόνωση

Ενισχυμένα μονωτικά υλικά χρησιμοποιήθηκαν στην τοιχοποιία και τα ακάλυπτα μέρη της κατασκευής.

  • Κουφώματα

Τα εξωτερικά κουφώματα είναι συνθετικά με διπλά τζάμια  ώστε να αποφευχθεί γέφυρα θερμότητας με το περιβάλλον.

  • Χρώματα

Τα χρώματα στην τοιχοποιία είναι οικολογικά.

  • Φωτισμός

Σε όλα τα σημεία φωτισμού χρησιμοποιούνται λάμπες LED.

  • Θέρμανση – ψύξη

Κάθε βίλα διαθέτει παραδοσιακό χτιστό τζάκι. Η παράδοση συνδυάζεται με  τη σύγχρονη τεχνολογία και την ποιότητα της ενδοδαπέδιας  θέρμανσης από γεωθερμικό σύστημα θέρμανσης – ψύξης.

Η γεωθερμική ενέργεια είναι μια απεριόριστη πηγή ενέργειας. Το έδαφος που περιβάλει ένα κτίριο περιέχει ένα μεγάλο απόθεμα θερμικής ενέργειας. Αυτή η πηγή συνεχώς επαναφορτίζεται από τον ήλιο, τις γειτονικές εδαφικές επιφάνειες, και από το θερμικό φορτίο που αποβάλλεται από το κτίριο κατά την περίοδο του καλοκαιριού.

  • Ζεστά νερά

Για τα ζεστά νερά χρησιμοποιείται ένα ηλιακό σύστημα που συνεργάζεται με το γεωθερμικό σύστημα τις ώρες που δεν υπάρχει ηλιοφάνεια.

  • Ύπνος – Χαλάρωση

Τα συστήματα ύπνου, κρεβάτι-στρώμα-ανώστρωμα είναι όλα κατασκευασμένα από φυσικά υλικά και έχουν την υπογραφή της  Coco-mat. Για ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση ύπνου και χαλάρωσης  υπάρχει  δυνατότητα επιλογής τύπου μαξιλαριών Coco-mat από φυσικά υλικά. Η ξεκούραση ολοκληρώνεται στους μεγάλους τριθέσιους καναπέδες της Coco-mat.

  • Βιολογικός καθαρισμός

Λειτουργεί ολοκληρωμένο σύστημα βιολογικού καθαρισμού.

 

Στο συγκρότημα SkiNAmmos eco villas ζητάμε τη συνεργασία σας για να είμαστε ακόμα πιο αποτελεσματικοί στην προσπάθεια μας να ζούμε και να απολαμβάνουμε τη φύση χωρίς να την επιβαρύνουμε.

Σας καλούμε λοιπόν να χρησιμοποιείτε  τους  πόρους που σας ικανοποιούν χωρίς περιττές σπατάλες!