Παραλίες

Ανακαλύψτε παρθένες παραλίες απαράμιλλης ομορφιάς…


Παραλία Λυκορέματος

Στα 200 μέτρα από το συγκρότημα SkiNAmmos eco villas  βρίσκεται μία μαγευτική κρυμμένη παραλία, ενταγμένη στο ευρωπαϊκό Δίκτυο Natura 2000. Η παραλία Λυκορέματος είναι ένας υπέροχος τόπος που διεγείρει τις αισθήσεις και γαληνεύει την ψυχή. Τα τυρκουάζ πεντακάθαρα νερά, η αμμώδης και βοτσαλωτή παραλία, το νησάκι, οι ύφαλοι και ο πλούσιος βυθός την κάνουν μοναδική και κατάλληλη για ερασιτεχνικό ψάρεμα και εξερεύνηση με μάσκα.
Στις  SkiNAmmos eco villas έχετε τη δυνατότητα να ζήσετε αυτή τη μοναδική παραλία, ημέρα και νύχτα, 12 μήνες το χρόνο!

 

Μεγάλη ή Χρυσή  Άμμος

Μια μοναδική παραλία απέναντι από το Χερσονήσι των Πεταλιών και μόλις 6 km από τις  SkiNAmmos eco villas  που αλλάζει σχήμα ανάλογα με τον άνεμο και τα ρεύματα. Γνωστή κυρίως στους λάτρεις του windsurfing και kitesurfing καθώς οι βόρειοι άνεμοι που πνέουν στη περιοχή την κατατάσσουν στους αγαπημένους τους προορισμούς.

 

 

 

Παραλία Αγίου Δημητρίου

Μία μαγευτική παραλία της Νότιας Εύβοιας στην πλευρά του Αιγαίου. Εδώ καταλήγει το φαράγγι του Αγίου Δημητρίου. Βρίσκεται πολύ κοντά στην παραλία των Καλλιανών όπου καταλήγει το φαράγγι του Δημοσάρη. Εδώ θα βρείτε μοναδική φυσική ομορφιά και γαλαζοπράσινα νερά. Απέχει 30km από τις SkiNAmmos eco villas.

 

 

 

Παραλία Γιαννίτσι

Μια εντυπωσιακή παραλία στο Αιγαίο που συνδυάζει  παραμονή στη φύση, γαλήνη και απομόνωση. Τα νερά της είναι κρυστάλλινα και κατάλληλα για κατάδυση και ψάρεμα. Βρίσκεται στα 24km βόρεια από τις SkiNAmmos eco villas.

 

 

 

Παραλία  Ποτάμι

Η  πιο  δημοφιλής  παραλία  στην  ακτογραμμή  του  στενού  του  Καβοντόρου. Πήρε την ονομασία από το ποτάμι που ξεκινά  ψηλά από το Πανωχώρι, διασχίζει το χωριό Πλατανιστός, δημιουργεί  καταρράκτη 6 μέτρων και αφού περάσει κάτω από δύο πέτρινα γεφύρια, διασχίσει την  κοιλάδα του Πλατανιστού με τα πολλά πλατάνια, εκβάλλει στην παραλία Ποτάμι. Αριστερά και δεξιά, η παραλία ορίζεται από ψηλούς βράχους. Το μήκος της είναι περίπου 1000 m, είναι αμμώδης και αρκετά φαρδιά. Απέχει  περίπου 40 km από τις  SkiNAmmos eco villas.